Obavijest o privremenom prekidu snabdijevanja plinom

(27.03.2017.)

    Obavještavamo građane grada Daruvara da će u utorak, 28.03.2017. u vremenu od 11:00 do 12:00 sati, bez plina ostati ulice:
        - Dabrovac
        - Vrlika
        - dio Radićeve, od kčbr. 176 do Dabrovca

Zahvaljujemo na razumijevanju!


Obavijest o sakupljanju otpadnog papira u Općini Sirač

(27.03.2017.)

    Obavještavamo mještane Općine Sirač da 29.03.2017., poslije 12h, "Darkom" d.o.o Daruvar odvozi otpadni papir te vas pozivamo da svoje plave kante za papir iznesete ispred svojih domova.

Zahvaljujemo na razumijevanju!


Obavijest o sakupljanju otpadnog papira

(28.02.2017.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 2. i 3. ožujka 2017., nastavlja sa sakupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te vas molimo da vreće s papirom iznesete ispred svojih domova.


Obavijest o sakupljanju otpadnog papira

(01.02.2017.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 2. i 3. veljače 2017., nastavlja sa sakupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te vas molimo da vreće s papirom iznesete ispred svojih domova.


Obavijest o odvozu komunalnog otpada 17.01.2017. (utorak)

(17.01.2017.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava poštovane građane grada Daruvara i Općine Končanica da danas, 17.01.2017. zbog vremenskih uvjeta možda nećemo biti u mogućnosti pokupiti sav komunalni otpad po redovnom rasporedu, te ćemo takav otpad koji ne pokupimo danas pokupiti sljedeći put po ustaljenom rasporedu. Tada ćemo zbog povećanog obujma otpada, uz kantu za otpad, odvesti i dodatan otpad u vrećama (koje ne moraju biti Darkomove vreće), ukoliko ih bude bilo.

Zahvaljujemo na razumijevanju!


Obavijest o sakupljanju otpadnog papira

(05.01.2017.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 12. i 13. siječnja 2017., nastavlja sa sakupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te vas molimo da vreće s papirom iznesete ispred svojih domova.


Obavijest o promjeni rasporeda odvoza komunalnog otpada zbog nadolazećeg blagdana

(04.01.2017.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava cijenjene korisnike usluge sakupljanja komunalnog otpada na području grada Daruvara i općine Dežanovac da na blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja 2017. (petak), neće raditi te će se sav otpad sakupljati 9. siječnja 2017. (ponedjeljak), tijekom cijelog dana.

Zahvaljujemo na razumijevanju te molimo korisnike da iznesu svoje posude za otpad do 7:00h ujutro na dan sakupljanja otpada.


Obavijest o vrećama za otpadni papir

(04.01.2017.)

    Poštovani korisnici,
    ukoliko do sada niste na svoju adresu dobili potrebne vreće za odlaganje otpadnog papira, obavještavamo vas da možete doći u "Darkom" d.o.o. Daruvar te podići iste. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona 440-778.

Zahvaljujemo na razumijevanju!


Obavijest o promjeni rasporeda odvoza komunalnog otpada zbog nadolazećeg blagdana

(22.12.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava cijenjene korisnike usluge skupljanja komunalnog otpada na području grada Daruvara da na blagdan Svetog Stjepana, 26. prosinca 2016. (ponedjeljak), neće raditi već će se sav otpad sakupljati u utorak, 27. prosinca 2016., tijekom cijelog dana.

    Molimo korisnike naših usluga za razumijevanje te da iznesu posude za otpad do 7:00 ujutro na dan skupljanja otpada.


Obavijest o mogućnosti online narudžbe usluge

(01.12.2016.)

    Poštovani korisnici, uslugu čišćenja, uređivanja i održavanja grobnih mjesta i grobnica možete naručiti i putem online obrasca koji se nalazi na službenoj stranici Darkoma. Nažalost, mnogi grobovi postaju zapušteni jer nismo u mogućnosti voditi brigu o njima. Ako živite daleko ili nemate vremena i mogućnost posjetiti vječno počivalište Vaših voljenih, mi ćemo to učiniti za Vas. Uz našu brigu i trud, zapušteni grobovi postat će dostojanstvena počivališta Vaših voljenih.


Obavijest o skupljanju papira

(28.11.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 1. i 2. prosinca 2016., nastavlja sa skupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te vas molimo da vreće s papirom iznesete ispred svojih domova.


Obavijest o skupljanju papira u Općini Sirač

(21.11.2016.)

    Obavještavamo mještane Općine Sirač da 23.11.2016 poslije 12h "Darkom" d.o.o Daruvar odvozi otpadni papir te Vas pozivamo da svoje plave kante za papir iznesete ispred svojih domova.


Pregled raspoloživih grobnih mjesta

(31.10.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar uveo je mogućnost pregleda raspoloživih grobnih mjesta na gradskom groblju Daruvar i Donji Daruvar. Raspoloživa grobna mjesta možete odabrati prema željenim kriterijima, vrsti i cijeni grobnog mjesta. Nakon odabira željenog grobnog mjesta pokazat će vam se njegov geografski smještaj na planu groblju kao i fotografija samog grobnog mjesta.

Za detaljnije informacije vezane uz odabrano grobno mjesto možete nas kontaktirati putem:
        - e-mail: groblje@darkom-daruvar.hr
        - mobitela: 091 64 40 174 (Igor Bohar)

Obavijest o skupljanju papira

(31.10.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 3. i 4. studenog 2016., nastavlja sa skupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te Vas molimo da vreće sa papirom iznesete ispred svojih domova.


Obavijest o promjeni rasporeda odvoza komunalnog otpada zbog nadolazećeg blagdana

(31.10.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava cijenjene korisnike usluge skupljanja komunalnog otpada na području grada Daruvara i općine Đulovac da će zbog nadolazećeg blagdana Svih svetih, 01. studenog 2016, komunalni otpad sakupljati u srijedu, 02. studenog 2016., tijekom cijelog dana.

Zahvaljujemo na razumijevanju te molimo korisnike da iznesu posude za otpad do 7:00 ujutro na dan skupljanja otpada.

Obavijest o promjeni rasporeda odvoza komunalnog otpada zbog nadolazećeg blagdana

Virtualna šetnja

(18.10.2016.)

    Poštovani korisnici, virtualnom šetnjom doživite daruvarska groblja iz nove perspektive!
Gradsko groblje Daruvar
Gradsko groblje Donji Daruvar


Usluge čišćenja, uređivanja i održavanja grobnih mjesta

(18.10.2016.)

    Poštovani korisnici, "Darkom d.o.o. za komunalnu djelatnost Daruvar", uveo je uslugu čišćenja, uređivanja i održavanja grobnih mjesta i grobnica za sve osobe koje nisu u mogućnosti učiniti to osobno. Nažalost, mnogi grobovi postaju zapušteni jer nismo u mogućnosti voditi brigu o njima. Ako živite daleko ili nemate vremena i mogućnost posjetiti vječno počivalište Vaših voljenih, mi ćemo to učiniti za Vas. Želimo pomoći svima koji su doživjeli gubitak, a nisu u prilici brinuti se o grobu voljene osobe. Uz našu brigu i trud, zapušteni grobovi postat će dostojanstvena počivališta Vaših voljenih.

    U ponudi imamo široki raspon usluga: čišćenje, pranje, uređivanje i održavanje grobnih mjesta i grobnica koje se sa svakim naručiteljem mogu dogovoriti individualno putem e-maila groblje@darkom-daruvar.hr ili putem mobitela na broj 091 525 6000.


Tražilica pokojnika

(18.10.2016.)

    Povodom blagdana Svih svetih, naša groblja svake godine posjećuje veliki broj ljudi. Mnogo je onih koji dolaze iz udaljenih krajeva Hrvatske. Njima nije jednostavno pronaći počivališta svojih poznanika, prijatelja i rodbine koja žele posjetiti, položiti cvijeće ili zapaliti svijeću.
Kako bi se posjetiteljima olakšao pronalazak određenog grobnog mjesta, na gradskom groblju Daruvar i Donji Daruvar, postavljene su četiri nove informativne ploče. Na svakoj od njih nalazi se QR kod koji se može skenirati pomoću pametnog telefona.

image

U tražilicu je dovoljno upisati ime pokojnika, nakon čega će se na karti groblja pojaviti točna lokacija posljednjeg počivališta preminule osobe. Osim preko QR koda, tražilici pokojnika može se pristupiti i preko web stranice http://darkom-daruvar.hr/trazilicapokojnika.html.
    Obzirom da su podaci prikupljani kroz niz godina, postoji mogućnost pogrešaka prilikom ažuriranja. Molimo korisnike da sve uočene i netočne podatke prijave na e-mail: groblje@darkom-daruvar.hr.


Obavijest o skupljanju papira

(05.10.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 6. i 7. listopada, nastavlja sa skupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te Vas molimo da vreće sa papirom iznesete ispred svojih domova.


Akcija skupljanja glomaznog otpada

(08.09.2016.)

    Poštovani korisnici komunalnih usluga, od 26. rujna prema slijedećem rasporedu će se skupljati i odvoziti glomazni otpad. Molimo Vas da otpad iznesete do 7:00 ujutro na Vaš kolni ulaz u privatnom posjedu. U višestambenim blokovima (zgradama) biti će postavljeni posebno označeni kontejneri za krupni otpad (u blizini eko-otoka ili postojećih kontejnera za komunalni otpad). Prema Zakonu o održivom gospodarenju otpadom zabranjeno je odlaganje krupnog otpada na javnu površinu pa Vas molimo da poštujete navedene upute. U krupni otpad ne spada građevinski otpad i EE otpad.

Prijavu otpada, molimo Vas, obavezno prijaviti na tel.: 440-778.

Raspored odvoza glomaznog otpada:

26. rujna 2016. – Općina Dežanovac i Končanica

27. rujna 2016. – Općina Đulovac i Sirač

28. rujna 2016. – prvi dio Grada Daruvara (zapadno od pruge, sjeverno od Zrinske ulice te Mlinovi, Vinogradski dol, Toplički dol, Strma i Podborje, Radićeva ulica, Donji Daruvar, Lipovac, Lipovac Majur,)

29. rujna 2016. – drugi dio Grada Daruvara (istočno od pruge, južno od Zrinske ulice, Doljani, Vrbovac, Markovac, Gornji Daruvar)

Obavijest o radovima na plinskom vodu u Radićevoj ulici

(07.09.2016.)

    Dana 6.9.2016. započeli smo s radovima na plinskom vodu u Radićevoj ulici. Očekujemo da će izvođenje radova polaganja plinskih instalacija biti završeno u ponedjeljak, 12.9.2016., a radit će se i preko subote i nedjelje.

Obavijest o skupljanju papira

(29.08.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 1. i 2. rujna, nastavlja sa skupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te Vas molimo da vreće sa papirom iznesete ispred svojih domova.

Obavijest izvođačima radova na groblju

(16.08.2016.)

1. Prije početka izvođenja radova na grobljima, kao i nakon završetka istih izvođač radova mora se obavezno javiti u Darkom d.o.o. za komunalnu djelatnost Daruvar.

        Kontakt osoba: Igor Bohar
        Kontakt telefon: 091/644 0174

2. Na temelju članka 16., stavka 7 Pravilnika o grobljima (Službeni glasnik grada Daruvara broj 7 od 22.rujna 1998.g.) izdaje se odobrenje za radove na groblju i to:

        - postavljanje spomenika;
        - izrada tarca ili opločenje granitom;
        - izrada nadgrobne ploče.

Osim prethodno navedenih, sve ostale radove na gradskom groblju Daruvar i Donji Daruvar, obavlja isključivo Darkom d.o.o. za komunalnu djelatnost Daruvar.

3. Građevinski otpad koji nastaje prilikom izvođenja radova na groblju, izvođač je dužan sam zbrinuti

4. Odobrenje za izvođenje radova na grobljima, izdano od strane Darkom d.o.o. za komunalnu djelatnost Daruvar, vrijedi 6 mjeseci od dana izdavanja. Ukoliko se u tom vremenskom periodu ne započne s gradnjom, mora se zatražiti i platiti novo odobrenje.

5. Naknadu za izvođenje radova na groblju plaća izvođač radova, a ne investitor.

Obavijest o promjeni rasporeda odvoza komunalnog otpada zbog nadolazećeg blagdana

(10.08.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava cijenjene korisnike usluge skupljanja komunalnog otpada na području grada Daruvara i općine Končanice da zbog nadolazećeg blagdana Velike Gospe, 15. kolovoza 2016, neće raditi u ponedjeljak, već će se sav otpad sakupljati u utorak, 16. kolovoza 2016., tijekom cijelog dana.

Molimo korisnike naših usluga za razumijevanje te da iznesu posude za otpad do 7:00 ujutro na dan skupljanja otpada.

Obavijest o promjeni rasporeda odvoza komunalnog otpada zbog nadolazećeg blagdana

(02.08.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava cijenjene korisnike usluge skupljanja komunalnog otpada na području grada Daruvara i općine Dežanovac da zbog nadolazećeg blagdana Dan domovinske zahvalnosti, 05. kolovoza 2016, neće raditi u petak, već će se sav otpad sakupljati u ponedjeljak, 8. kolovoza 2016., tijekom cijelog dana.

Molimo korisnike naših usluga za razumijevanje te da iznesu posude za otpad do 7:00 ujutro na dan skupljanja otpada.

Obavijest o skupljanju papira

(02.08.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 11. i 12. kolovoza, nastavlja sa skupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te Vas molimo da vreće sa papirom iznesete ispred svojih domova.

Uvedeni su dodatni aparati za plaćanje karticama

(29.07.2016.)

    Uvedeni su POS aparati za Erste banke gdje je mogućnost plaćanja do 12 rata putem Diners i Maestro kartice izdane od Erste banke.

Na dosadašnjem POS uređaju PBZ-a, uvedena je mogućnost plaćanja do 12 rata putem American, Maestro i Visa kartica izdanih od PBZ-a.

Zagrebačke ceste su donirale vozilo i tri stroja

(28.07.2016.)

    Ugovorom što su ga danas u podružnici ZGH Zagrebačke ceste, u nazočnosti gradonačelnika Milana Bandića, potpisali voditelj podružnice Ante Todorić i član Uprave Darkom d.o.o. Damir Lneniček Grad Zagreb i Zagrebački holding darovali su komunalnom poduzeću Darkom d.o.o. iz Daruvara jedno teretno i tri radna stroja. -

"Hvala gradonačelniku Bandiću i Zagrebačkom holdingu na ovoj velikoj donaciji za nas koji će nam pomoći da nastavimo trend održavanja komunalne infrastrukture u Daruvaru i okolnim mjestima"

- rekao je u prigodi svečane primopredaje Damir Lneniček. Naime, Grad Zagreb i Zagrebački holding odazvali su se molbi daruvarskog komunalnog poduzeća za donacijom vozila i radnih strojeva jer u vrijeme teške gospodarske situacije, naveli su, nemaju mogućnosti nabave vozila i radnih strojeva neophodnih za rad. Na njihovu molbu odobrena je donacija jednog teretnog vozila te radnih strojeva finišer, utovarivač i rovokopač – utovarivač.

Izvor: Foto: Mario Ćužić/ZNA

Obavijest o skupljanju papira

(18.07.2016.)

    Obavještavamo mještane Općine Sirač da u srijedu, 20.06.2016., "Darkom" d.o.o Daruvar odvozi otpadni papir te Vas pozivamo da svoje plave posude za papir iznesete ispred svojih domova.

Obavijest o sakupljanju komunalnog otpada

(13.07.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava cijenjene korisnike usluge sakupljanja komunalnog otpada na području grada Daruvara i općina da će se zbog povećanog obujma posla komunalni otpad do daljnjega sakupljati tijekom cijelog dana!

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju te Vas molimo da iznesete posude za otpad do 7:00 ujutro na dan sakupljanja otpada.

Obavijest o kvaru na vodovodnoj mreži u Strmoj ulici

(11.07.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava građane da je uslijed kvara na regulatoru tlaka došlo do višestrukog puknuća vodovodne cijevi. Dva kvara su otklonjena (oko 14 i 18 sati) a treći će biti otklonjen tijekom prijepodnevnih sati 12.srpnja, kada se zamijeni neispravni dio regulatora.

Zahvaljujemo se građanima na razumijevanju.

Obavijest o poteškoćama na telefonskim linijama

(05.07.2016.)

    Uprava grupe se ispričava na tehničkim poteškoćama telefonske linije.

Obavijest o skupljanju papira

(01.07.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 07. i 08. srpnja nastavlja sa skupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te Vas molimo da vreće sa papirom iznesete ispred svojih domova.

Obavijest o promjeni rasporeda odvoza komunalnog otpada zbog nadolazećeg blagdana

(20.06.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava cijenjene korisnike usluge skupljanja komunalnog otpada na području grada Daruvara i općine Sirač da zbog nadolazećeg blagdana Dan antifašističke borbe, 22. lipnja 2016, neće raditi u srijedu, već će se sav otpad sakupljati u četvrtak, 23. lipnja 2016., tijekom cijelog dana.

Molimo korisnike naših usluga za razumijevanje te da iznesu posude za otpad do 7:00 ujutro na dan skupljanja otpada.

Obavijest o prekidu snabdijevanja plinom

(30.05.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava Vas da zbog sanacije ulične plinske mreže u ulici Petra Preradovića dana 31.05.2016. u vremenu od 11 do 13 sati ostat će bez plina cijela ulica Petra Preradovića i ulica Ante Starčevića.


Obavijest o skupljanju papira

(30.05.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 02. i 03. lipnja nastavlja sa skupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te Vas molimo da vreće sa papirom iznesete ispred svojih domova.


Obavijest o promjeni rasporeda odvoza komunalnog otpada zbog nadolazećeg blagdana

(23.05.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava cijenjene korisnike usluge skupljanja komunalnog otpada na području grada Daruvara i općine Dežanovac da zbog nadolazećeg blagdana Tjelovo, 26. svibnja 2016, neće raditi u četvrtak, već će se sav otpad sakupljati u petak, 27. svibnja 2016., tijekom cijelog dana.

Molimo korisnike naših usluga za razumijevanje te da iznesu posude za otpad do 7:00 ujutro na dan skupljanja otpada.

Obavijest o skupljanju papira u Općini Sirač

(23.05.2016.)

    Obavještavamo mještane Općine Sirač da se 25.05.2016 poslije 12h "Darkom" d.o.o Daruvar odvozi otpadni papir te Vas pozivamo da svoje plave posude za papir iznesete ispred svojih domova.


Obavijest

(20.05.2016.)

    Darkom d.o.o je prodao službeno luksuzno vozilo, kako bi smanjili troškove, a istovremeno imali mogućnosti kupiti servisno vozilo za naše djelatnike i tako poboljšati razinu usluge za naše korisnike komunalnih usluga.

    limuzina  limuzina

Obavijest korisnicima usluge opskrbe prirodnim plinom

(06.05.2016.)

    Obavještavamo građane grada Daruvara, i ostale korisnike usluge opskrbe prirodnim plinom, da ćemo u narednom razdoblju uz račune za plin korisnicima slati i Ugovore za opskrbu prirodnim plinom, sukladno zakonskim odredbama. Molimo korisnike naših usluga da u što kraćem vremenskom roku potpisane ugovore dostave na adresu Darkoma d.o.o., ili osobno u Inkaso službu.
Unaprijed se zahvaljujemo.


Obavijest o skupljanju papira

(02.05.2016.)

    "Darkom" d.o.o. Daruvar obavještava da u četvrtak i petak, 05. i 06. svibnja nastavlja sa skupljanjem otpadnog papira prema rasporedu te Vas molimo da vreće sa papirom iznesete ispred svojih domova.


Arhiva obavijesti....

Darkom Daruvar d.o.o stoji Vam na raspolaganju 24 sata na dan.

Lokacija

upravna zgrada image

Osnovni podaci

Darkom d.o.o. za komunalnu djelatnost Daruvar

Adresa: J. Kozarca 19, Daruvar
MB: 3099474
MBS: 010038177
OIB: 51300447787
Šifra djelatnosti: 3811
Žiro-računi:
  2402006-1100025195
  2340009-1100019587
  2360000-1102095157

Projekti u tijeku